wil jij weten hoe lang het duurt om een dakkapel te plaatsen? Kijk dan hier!

Geplaatst op

Hoe lang het duurt om een dakkapel te plaatsen? Je kan een typische loftconversie voltooien in VIER weken of minder. Dit geldt voor een semi-bed met drie bedden: een trap met twee / drie niveaus, veluxramen en vloeren met balken / staal RSJ en een goede pleister / afwerkingslaag. We tonen altijd voorbeelden van ons werk aan klanten. Alle bedrijven zijn verschillend in de manier waarop ze werken en sommige duren lange soms veel langer. Vraag altijd om voorbeelden van werk te zien, zodat je weet welk type kwaliteits afwerking je kunt verwachten voor de prijzen die jij mogelijk krijgt.

Waar moet je aan na denken?

Wat voor dakkapel? Hoe groot? Wordt het hele dak vervangen? Voeg je een heel 2e verhaal toe of voeg je gewoon een hondenhok toe aan de daklijn? Kunnen de 1e verdieping en fundering de belasting aan, of moet die worden versterkt? Tel je de tijd die nodig is om vergunningen te krijgen? Tel je alleen de schaal of isolatie, sheetrock, verf, hoeveel man werkt er aan? Het slimste is om een goed team van mensen er aan te laten werken! Als je dit allemaal weet kan je ongeveer weten hoe lang het duurt om een dakkapel te plaatsen.

kleine samenvatting

Kortom, het komt allemaal neer op mankracht, meer mensen op het werk, hoe sneller ze klaar zijn dus om de vraag te beantwoorden hoe lang het duurt om een dakkapel te plaatsen , weet niemand echt hoe lang een loft conversie zal duren we weten allemaal dat ze 4-12 weken zouden moeten duren max, maar er kunnen problemen optreden die de taak kunnen vertragen; weer, financiën, mensen die niet komen werken, ontwerpproblemen (lekken / belastende spanningen), je kunt zelfs schade aan eigendommen ontdekken die “verborgen” was totdat men begon met het ombouwen van het hok etc.