Renovlies voor een nieuwbouw

Geplaatst op
Renovlies nieuwbouw

Als je een nieuwbouw woning koopt of huurt, betekent dit dat je zelf nog de muren moet aanvullen in jouw smaak. Het is dan de bedoeling dat je de muren vlak maakt zodat ze er netjes uit zien. Je kunt er voor kiezen om de muren te laten stucen. Dit kost vaak veel geld en binnen de kortste keren kun je weer gaten in de muur krijgen. Dit komt dat het stucen van de muren helemaal niet zo sterk is. Als je toch een strakke muur wilt maar de muur niet wilt laten stucen, kun je voor renovlies gaan. Renovlies nieuwbouw is een sterk behang waardoor het beter tegen een stootje kan dan een gestucte muur. 

Renovlies is handig voor een nieuwbouw woning

Wanneer je in een nieuwbouw woning woont, kan het zijn dat de muren door de jaren heen gaan scheuren. Vooral in het eerste jaar als er nog allemaal bouwvocht uit de muren komt. Wanneer je hier last krijgt, kunnen de muren gaan scheuren waardoor je gestucte muren er niet meer netjes uit zien. Bij renovlies heb je hier geen last van. Dit komt doordat de scheuren zich vormen achter het renovlies behang. Hierdoor heb je geen last van pitten of scheuren in je muren. Door het renovlies houd je de muren jarenlang mooi en kun je er ook nog een aantal keer over verven.

Renovlies nieuwbouw

Renovlies schilderen in een kleur 

Als je ervoor hebt gekozen om renovlies aan te schaffen in een nieuwbouw woning, is het belangrijk dat je deze ook kan verven in een leuke kleur. Het renovlies behang kan je verven in verschillende kleuren. Welke kleur je ook in je huis wilt, het is mogelijk met het renovlies behang. Daarnaast is het mogelijk om het behang een aantal keer over te verven. Hierdoor kun je jarenlang met het renovlies behang. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *