Ook voor verhuur van je woning

Geplaatst op
woning

Wanneer je woning leeg staat verdien je er geen geld mee, sterker nog het kost je iedere maand veel geld. Door je woning aan te bieden als personeelshuisvesting, heb je er iedere maand een mooi rendement op. In principe hoef je er niets voor te doen, en neemt nl-houusng.nl al je zorgen uit handen. Je kunt om verschillende redenen je woning verhuren, misschien heb je een woning gekocht als investering of vertrek je voor een aantal jaren naar het buitenland.

Juridisch goed geregeld

Verhuur je een woning als personeelshuisvesting dan wil je dat juridisch ook alles goed geregeld is, nl-housing.nl weet precies wat zij moeten doen om dit te regelen voor je. Op deze manier hoef je geen zorgen te hebben bij het verhuren van je woning, niet alleen voor particulieren maar ook op de zakelijke markt is het bedrijf actief. Heb je als woningbedrijf een aantal woningen die verhuurd moeten worden, dan ben je natuurlijk ook welkom om dit uit te besteden.

Selecteren van een huurder

Heb je een woning die je in de verhuur wilt doen, betaalt de huurder een vast bedrag per maand. Zowel kort als lange termijn kan de woning worden verhuurd, wil je als eigenaar van de woning liever verhuren voor langere termijn dan is dit ook mogelijk. Woningen worden verhuurd uit elk segment en in verschillende wijken, is je woning ook instapklaar dan komt deze waarschijnlijk ook in aanmerking om verhuurd te worden. Wil je informatie over het verhuur van je woning, neem dan contact op met nl-housing.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *