Online siergras kopen? Koop dan direct bij de kweker

Geplaatst op
online siergras kopen

Er zijn grote winkels die allerlei planten en bloemen aanbieden voor een spotprijs. Vaak krijg je daar echter helemaal geen goede service en de vraag is ook of er goed voor de planten wordt gezorgd. Online siergras kopen betekent dat je vaak direct bij de kweker kunt kopen en dat is veel beter voor mens en milieu.

online siergras kopen

Kwekers met verstand van zaken

Doorgaans hebben kwekers echt wel verstand van zaken. Ze weten waar ze mee bezig zijn als het om planten gaat en ze kunnen jou dus ook adviseren. Want niet elke soort siergras past in elke tuin. Het is goed om rekening te houden met de grond, de omstandigheden qua licht en natuurlijk je smaak. 

online siergras kopen

Harde groei

Siergras groeit goed in de omstandigheden van het Nederlandse klimaat. Kou is doorgaans geen probleem omdat de bladeren winterhard zijn en ook de zomer is geen probleem voor deze plant. De wortels kunnen namelijk heel diep groeien op zoek naar grondwater. Wel is het goed om de siergras een beetje de ruimte te geven. Plaats andere planten niet te dichtbij zodat het siergras zijn gang kan gaan. Snoeien doe je eens per jaar of vaker als je gras heel hard gaat.