Nieuwe vloer kopen? Kies voor een PVC-vloer!

Geplaatst op
visgraat

Ga je binnenkort verhuizen of is je huidige woning aan een update toe? De vloer is erg belangrijk en sfeerbepalend. Het is dus ook aan te raden om veel aandacht te besteden aan het uitkiezen van je nieuwe vloer. Behalve het uiterlijk van de vloer, draait het ook om gemak en comfort. Op zoek naar een vloer? Ga naar Floorever

Wij raden je aan om tegenwoordig voor een vloer van PVC te gaan. Deze vloer kent namelijk vele voordelen. 

  • Een PVC-vloer is waterbestendig. Je kunt deze vloer dus ook in de badkamer en in de keuken (laten) leggen en hoeft niet bang te zijn dat het ten koste gaat van de vloer. Dat is bij laminaat wel anders.
  • Een PVC-vloer is goed te combineren met vloerverwarming. Het materiaal PVC laat warmte goed door. Heb je vloerverwarming? Met een PVC vloer behaal je een maximaal rendement!
  • Een PVC-vloer is makkelijk in onderhoud. Af en toe stofzuigen en dweilen is voldoende. Dat is bij een houten vloer wel anders. Zo moet je een houten vloer na een aantal jaar opschuren en in de olie zetten. Kies je voor gemak? Dan kies je voor een PVC-vloer!
  • Het design van een PVC-vloer wordt geprint. Daardoor zijn PVC-vloeren in talloze dessins verkrijgbaar. Er is altijd iets naar keuze te vinden. 

Hot: Click-pvc vloer

Een ‘lijm’ pvc-vloer dient verlijmd te worden. Lijm pvc-vloeren worden dan ook eigenlijk altijd door een professional geplaatst. Tegenwoordig zijn er echter ook klik pvc-vloeren verkrijgbaar. Deze klik je eenvoudig aan elkaar (vergelijkbaar met het systeem achter laminaat). 

We hopen dat we het je makkelijker gemaakt hebben om een vloer uit te kiezen en wensen je alvast veel plezier met je nieuwe vloer!