Nieuwe stopcontacten plaatsen? Vergeet deze plekken niet!

Geplaatst op

Gaat u binnenkort verbouwen of verhuizen en bent u van plan om nieuwe stopcontacten te plaatsen of te laten plaatsen? Dan is het natuurlijk handig om goed na te denken over waar u deze gaat plaatsen. Aangezien er bijna altijd plekjes zijn die u nog over het hoofd kunt zien, zetten we in dit artikel een aantal plaatsen op een rij waar u zeker een stopcontact wilt hebben.

1. Bij de wastafel in de badkamer

Ten eerste is een plek die soms over het hoofd gezien wordt maar erg belangrijk is de badkamer, en dan specifiek bij de wastafel/spiegel. Veel mensen hebben geen of slechts één stopcontact in de badkamer, terwijl er vaak veel apparaten aangesloten moeten worden. Wat dacht u van uw föhn, de oplader van uw elektrische tandenborstel, een scheerapparaat of stijltang? Vergeet dus vooral niet om genoeg stopcontacten in uw badkamer te plaatsen.

stopcontact

2. Een stopcontact naast het bed in de slaapkamer

Daarnaast is het ook belangrijk om natuurlijk de slaapkamer niet te vergeten. Waarschijnlijk heeft u daar al wel aan gedacht, maar heeft u ook specifiek eraan gedacht om een of meerdere stopcontacten naast het bed te plaatsen? Voornamelijk wanneer u ‘s nachts bijvoorbeeld uw telefoon op wilt laden, of een lamp met stekker naast uw bed wilt zetten, is het handig om direct bij uw bed in de buurt een stopcontact te hebben. Laadt u altijd uw telefoon op bij uw bed ‘s nachts? Dan is het handig om een stopcontact met USB te nemen.

3. Genoeg stopcontacten in de keuken

Als laatste is het ook belangrijk om genoeg stopcontacten in de keuken te hebben. Of het nou is voor de waterkoker, het koffiezetapparaat of andere keukenapparatuur, stopcontacten komen in deze ruimte altijd van pas. Er is namelijk niets vervelender dan wanneer u steeds de stekkers moet wisselen om apparaten te kunnen gebruiken omdat u niet genoeg stopcontacten in de keuken hebt. Vergeet hier dus geen stopcontacten te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *