Nieuwe manier om je tuin te verlichten

Geplaatst op
Solar grondspot

Dat je verlichting nodig hebt aan muren of schuttingen om de tuin te verlichten gaat tegenwoordig niet meer op, met de Solar grondspot verlicht je niet alleen de oprit of het pad naar de schuur toe. Plaats je de spot in de tuin dan heb je volwaardige tuinverlichting die heel je tuin verlicht, de spots zijn vochtbestendig en vervaardigd van roestvrijstaal. De Solar serie werkt op zonne energie, dit betekent dat je zonder een hogere rekening, net zoveel verlichting in je tuin kunt aanbrengen als je wilt. Met deze verlichting zijn hoge energierekeningen verleden tijd.

Ruime keus aan spots voor in de grond

Ook bij een Solar grondspot heb je meer dan voldoende keuze om uit te kiezen, vind je rond mooi of ga je voor de vierkante superstrakke modellen? Wat mooi in je tuin staat of wat je leuk vindt daar ga je voor, verlicht de paden in je tuin of zet de verlichting om de vijver heen. Je bepaald met de hoeveelheid verlichting zelf de sfeer in je tuin, wil je veiligheid en sfeer combineren dan is wat meer verlichting een verstandige keuze. Heb je een prachtig houten terras, of een vlonder boven het water zijn ook daarvoor mooie spots verkrijgbaar.

Solar grondspot

Hoe werkt de grondspot?

Een Solar grondspot heeft als grote voordeel dat je geen kabels meer hoeft in te graven, was je voorheen beperkt door de lengte van de kabels heb je hier nu geen last meer van. De spot heeft een zonnepaneel wat het licht opvangt van de zon, dit wordt omgezet in elektrische stroom waardoor de lamp gaat branden. Is de batterij na verloop van tijd aan vervanging toe zijn deze ook los verkrijgbaar, je hoeft dus niet direct een nieuwe grondspot of andere lamp te kopen. In het assortiment van Solar vind je meer dan alleen de grondspot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *