Mijn favoriete woonprogramma’s op televisie

Geplaatst op
vtwonen

Wekelijks ga ik ervoor zitten. Elke week zijn er woonprogramma’s te zien, onder andere op RTL4 en SBS6. Benieuwd welke programma’s mijn favoriet zijn? In deze blog deel ik mijn tips met jou. Andersom ben ik ook benieuwd naar jouw tips. Welke programma’s bekijk jij het liefst op televisie? En waarom bekijk je juist graag deze programma’s? Laat gerust een reactie achter onderaan deze blog. 

Kopen zonder kijken

Kopen zonder kijken is nu al een aantal jaar op televisie (sinds 25 februari 2019). Uitgezonden op RTL4 en gepresenteerd door Martijn Krabbé. In dit programma geven woningzoekenden de aankoop van hun woning uit handen. Het team van Martijn Krabbé krijgt de toestemming om een huis te kopen die de deelnemers van te voren niet te zien krijgen. Dit zorgt voor verrassende aankopen. Er worden vaak huizen aangekocht waar nog een hoop werk te verrichten is. Dit soort woningen zouden zonder het team van Krabbé nooit gekocht worden, simpelweg omdat ze niet ‘door de woning heen kunnen kijken’. Het professionele team van Krabbé kan dit wel. 

Kopen zonder kijken zorgt bij mij voor veel inspiratie. Zo heb ik naar aanleiding van één van de uitzendingen een prachtige pvc vloer bij Laminaatpark gekocht. Ik heb een mooie woning in Den Haag. Na in de zoekmachine ‘pvc vloer Den Haag’ ingetoetst te hebben, kwam ik uit bij de website van Laminaatpark

VTwonen: weer verliefd op je huis

In VTwonen: weer verliefd op je huis (gepresenteerd door Kees Tol) worden deelnemers voorzien van een nieuwe woninginrichting. Ik vind het leuk om te kijken omdat je goed te zien krijgt wat er allemaal mogelijk is op het gebied van interieur. 
Welke tv-programma op het gebied van wonen is jouw favoriet? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *