Maak die unieke sfeervolle combinatie

Geplaatst op
vintage meubels

Geen enkele horecagelegenheid is ingericht met een interieur waar alles op een tijd is afgestemd, hoe vaak zie je niet in een modern restaurant of café een oude kassa ergens staan. Vintage meubilair is tijdloos en kan overal mee samen  gaan, zelfs al is de rest van je interieur modern. Vintage meubels komen weer helemaal in, tafels en stoelen uit de tijd komen weer helemaal terug in het meubilair in de horeca. Maar ook thuis misstaan de meubels zeker niet. 

Groot assortiment

Super-seat geeft vintage een tweede leven

Vintage meubilair is nog lang niet uit de mode, sterker nog het zal nooit uit de mode raken. Kijk eens in je café hoe je de sfeer ophaalt wanneer je een moderne tafel, samen met vintage stoelen neerzet. De sfeer die je krijgt is niet te evenaren met alleen modern meubilair. Super-seat is een van de grootste partijen die vintage meubels opkopen en deze weer een nieuw leven geven. Prachtige retro stoelen met leer bekleed, om ook jouw zaak de sfeer te geven die jij wenst.

Als nieuw

Terug in de tijd met felle kleuren

Veel mensen herkennen het wel, een jukebox in de hoek van een cafe met daarbij een jaren ‘70 interieur in felle kleuren. Geel en oranje meubilair die direct de sfeer bepalen in een horeca zaak, je stapt er binnen en je voelt je er direct thuis. Ook deze meubels zijn terug te vinden in de webshop, maar naar de showroom om te kijken kun je natuurlijk ook. Voordeel bij super-seat is dat het aanbod steeds wisselend is, de webshop koopt geregeld nieuwe partijen tweedehands meubilair.