Led inbouwspots voor sfeer?

Geplaatst op

Wanneer je het hebt over led inbouwspots denk je niet direct aan sfeer en al helemaal niet aan je slaapkamer. Toch is het gebruik van led inbouwspots in de slaapkamer zo gek nog niet. Led inbouwspots zijn namelijk dimbaar en door het gebruik van de juiste lichtkleur kun je led inbouwspots goed in de slaapkamer aanbrengen. Wanneer je kiest voor dimbare led inbouwspots kun je de lichtintensiteit aan iedere situatie aanpassen. Plaats altijd twee inbouwspots in het plafond aan de hoofdkant van je bed zodat je ook in bed kunt lezen. Wil je meer sfeer in je slaapkamer dan draai je de intensiteit lager. Heb je een kledingkast in je slaapkamer? Ook daar kun je uitstekend een led inbouwspot plaatsen omdat ledverlichting niet heet wordt. Led inbouwspots zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren zodat je altijd spots hebt die bij de inrichting van je slaapkamer passen.

Een luxe uitstraling in je slaapkamer

Niet alleen sfeer is belangrijk in je slaapkamer. Tegenwoordig willen we ook wel wat meer luxe in onze slaapkamers. Je zorgt voor sfeer met led inbouwspots, maar luxe krijg je pas echt met een boxspring in je kamer. Een boxspring ligt heerlijk en straalt altijd luxe uit. Een boxspring is een mooi bed omdat zowel de box, het onderste deel, als de matras, is voorzien van dezelfde stof. Een boxspring gaat gemiddeld twintig jaar mee al is het raadzaam om de (top) matrassen na een jaar of tien te vervangen. De bekleding van een boxspring kun je zelf kiezen zodat deze precies past bij de inrichting van je slaapkamer. Ga je een boxspring bestellen bekijk dan vooraf of de maat die je gaat bestellen wel in je slaapkamer past. Het is tenslotte fijn als je langs het bed kunt lopen.

Kies jij ook voor een boxspring

Al jaren is de boxspring het meest verkochte bed in Nederland. Dat komt niet alleen door de luxueuze uitstraling. De veren die zijn geplaatst in de box zorgen voor een ideale ondersteuning van het matras. Je kunt zelf kiezen voor het soort matras dat je op de box (het onderste gedeelte) wilt leggen. Wil je een tweepersoons boxspring dan bestaat deze uit twee boxen en twee matrassen. Wil je geen naad in je bed? Leg er dan een tweepersoons topmatras op. Zo heb je geen dubbele maar driedubbele ondersteuning. Een boxspring heeft ook een hogere instap als een traditioneel bed. Ga je voor extra luxe en veiligheid? Plaats dan led verlichting onder je bed die reageert op beweging. Zo heb je altijd sfeerverlichting als je uit bed stapt.

Meer tips op www.homeofconcrete.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *