28 november 2021

LED grondspots

2 min read

Lees alles over LED grondspots, duurzame en mooie verlichting voor rond je woning of bedrijf. LED grondspots is helemaal van deze tijd. De spaarlamp was al een forse verbetering van de aloude gloeilamp, maar qua zuinigheid en levensduur valt een spaarlamp in het niet t.o.v. de LED lamp. De halogeenlamp is ook verdwenen, dus bij het lichtplan van vandaag de dag staan de LED lampen bovenaan het lijstje. Op de website is te lezen hoe extreem zuinig en duurzaam LED lampen zijn. Ook is daar drie jaar garantie te lezen, maar ga er maar vanuit dat LED grondspots veel langer mee zullen gaan dan drie jaar.

Verschillende soorten LED verlichting

In de achtertuin kun je de LED grondspots mooi combineren met LED verlichting in de veranda of serre. In een woonkamer is het bekend, bijna iedereen heeft zo’n staande lamp die op het plafond gericht staat, dus licht van onderaf is bekend. Dan is een wandlampje het licht van boven naar beneden. Dankzij LED verlichting is er ook sfeer te maken in de veranda of serre. LED grondspots verlichten van onderaf, en de veranda verlichting van bovenaf. Je hebt dan mooi warm licht, en voor alles geldt energiezuinig en duurzaam. Ook op de veranda verlichting staat drie jaar garantie, bekijk de verlichting op de website.

LED lampen kunnen binnen en in vochtige ruimtes

Sfeervol is de badkamer verlichting, en uiterst praktisch is een LED spotje in de keuken. Dat er in die beide ruimtes waterdamp kan zijn is geen probleem, de LED lampen blijven net zo bedrijfszeker. Op de website is te zien hoe mooi badkamer verlichting kan zijn, en dit vooral als er een verlaagd plafond is. Je hebt dan van die inbouwspotjes. Hetzelfde kan ook in de woonkamer, of eigenlijk door het hele huis. LED lampen geven mooi en gezond licht zonder UV straling. Zowel binnen als buiten de woning of het bedrijfspand kun je het zo sfeervol maken als je wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *