Klussen met KEIM buitenmuurverf!

Geplaatst op
Keim buitenmuurverf

Druk aan het klussen om alles voor de winterperiode afgerond te hebben? Dan heb je waarschijnlijk de tuin al voor een groot gedeelte ingepakt. De ramen gezeemd en de kozijnen geschuurd om het uiteindelijk te kunnen voorzien van een nieuwe dekking. Echter ben je nog wel druk aan het twijfelen welke soort verf geschikt is voor jouw woning. Zo heb je bijvoorbeeld de KEIM buitenmuurverf beschikbaar. Milieuvriendelijk merk en hanteert een twintig jaar kleurgarantie! Hiermee heb je dus de garantie dat jouw woning aan de buitenzijde er perfect uit blijft zien.

Keim buitenmuurverf

Niet alleen voor buiten mogelijk

Natuurlijk mogen wij de binnenzijde van onze woning niet vergeten. Sterker nog, een muur sausen aan de binnenkant doe je minder snel dan de buitenzijde. Dit komt omdat je binnen alle spullen hebt staan en dat eerst aan de kant gezet moet worden. Begrijpelijk dat je daar geen zin in hebt! Al zijn de verfsoorten van KEIM perfect om te gebruiken. Dit is de beste oplossing voor het schilderwerk en is super dekkend!

Buiten het feit of dat je het voor binnen of buiten gaat gebruiken. KEIM is extreem weerbestendig en dus ook UV bestendig! Wil jij graag de buitenmuur voorzien van een andere kleur? Zorg er dan wel eerst voor dat er een geschikte primer gebruikt wordt op de muur! Dit kan je gerust bestellen op de website van mineraalverf.nl.

Keim buitenmuurverf