Keukenadvies van specialisten

Geplaatst op
logo-transparant

Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen de specialisten van Huyberts keukens je het beste keukenadvies geven. De specialisten kunnen je een persoonlijke keukenadvies op maat geven, dit zorgt er voor dat de juiste beslissing wordt gemaakt in de keuken. Bij Huyberts keukens zorgen ze er voor dat met een goed gevoel een keuken aanschaft, zo zorgen ze er voor dat je tijdens het maken van een keuze geen druk voelt door een opdringerige verkoper. Huyberts keukens gaat voor kwaliteit en wilt de klant zo comfortabele mogelijk laten voelen. 

Bij Huyberts keukens staat eerlijkheid voorop, zo krijg je direct een eerlijke prijs aangeboden bij een keukenadvies. De keukens die worden aangeboden zijn A-merk keukens met uitsluitend A-merk keukenapparatuur. De keukens kunnen door vakkundige mensen worden gemonteerd in jouw huis en zo kan de onderhoud ook worden gedaan door vakkundige mensen. Huyberts keukens is aangesloten bij de grootste europese inkooporganisatie.

XL_SMART_4041_TOP_1491_D3_4c-1030x687

Extra advies

Heb je echt nog meer keukenadvies nodig? Of wil je het liever thuis nog in kijken dan kan dat. Huyberts keukens heeft een eigen keukenboek ontwikkeld, in het boek kan je genoeg inspiratie opdoen voor de ideale keuken, er worden tips gegeven en advies. De boek is volledig zelf ontworpen en je kan het geheel gratis bestellen.

Heb je vragen over een nieuwe keuken, je huidige keuken of over het onderhoud van jouw keuken? neem dan contact op met huyberts keukens, je kan contact met ze hebben via de contactformulier op de website of de telefoon nummer die ook op de website staat vermeld, een afspraak inplannen of de keukenboek bestellen.