Het inrichten van een moderne badkamer

Geplaatst op

Moderne badkamers zijn erg populair. Als de rest van je interieur modern is, is het natuurlijk wel zo leuk om deze stijl door te trekken naar je badkamer. Maar hoe doe je dat: hoe richt je je badkamer op een moderne manier in? Je leest er hieronder meer over, zodat je direct zelf aan de slag kunt met het moderniseren van je badkamer.

Strakke en zwevende meubels

Bij een moderne woonstijl horen strakke meubels. In de badkamer zie je vaak ook zwevende meubels, zoals een hangend toilet. Ook iets als een houten wastafelmeubel kun je het best laten ‘zweven’, waarbij de ruimte daaronder vrij blijft. Je badkamer oogt hierdoor ruimer en bovendien is dit een stuk makkelijker schoonmaken. Neem eens een kijkje op Mastello.nl en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Plaats een moderne vloer

Ook een moderne vloer mag natuurlijk niet ontbreken in je moderne badkamer. Deze kenmerken zich vaak door strakke lijnen. Soms hebben ze zelfs helemaal geen lijnen. Wil je graag tegels in je badkamer, zorg er dan voor dat deze zo groot mogelijk zijn. Je badkamer lijkt hier ruimer door. Vaak zie je in moderne badkamers vloeren als vinyl, kunststof gietvloer of gepolierd beton.

Ga voor contrast

Weet je niet zo goed welke kleuren je terug wilt laten komen in je moderne badkamer? Je kunt hier het best zo minimalistisch mogelijk in zijn. Er wordt vaak gekozen voor wit, zwart, bruin en grijs. Je kunt het beste contrasterende kleuren kiezen; dit zorgt voor een moderne uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een mooie grijze vloer, zwarte tegels aan de wand en witte accessoires voor in de badkamer.

Een mooi bad

In een moderne badkamer hoort uiteraard ook een mooi bad. Er wordt vaak gekozen voor een vrijstaand bad; dit geeft een luxe uitstraling. Deze baden worden meestal gemaakt van acryl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *