Geef je tuin een andere uitstraling

Geplaatst op
terrastegels

Bij veel mensen is het voorjaar de ideale tijd om de tuin te gaan opknappen, of misschien ben je wel toe aan iets helemaal anders in je tuin. De terrastegels in je tuin bepalen voor een groot deel de uitstraling, zo kun je de tuin een moderne of traditionele uitstraling geven. Maar ook het formaat en het soort tegel bepaald veel in je tuin, in combinatie met planten en bloemen maken de tegels je tuin uniek. Figuren in de tuin zijn tegenwoordig ook helemaal in, zo zijn er veel verschillende mogelijkheden.

Vele soorten tegels voor je tuin

terrastegels

Tegels voor je tuin zijn er in veel verschillende soorten, te beginnen met de vele kleuren in het assortiment. Maar ook het motief is bepalend wanneer je een terrastegel wilt kopen. Waar de een een kleine tegel mooi vind, zijn er weer andere mensen die het liefst mooie grote tegels in de tuin hebben liggen. Een tegel die erg populair is voor de tuin is 60 bij 60 cm. Belangrijkste voor veel mensen is het materiaal, vroeger was de grindtegel een tegel die je veel zag in de tuinen.

Haal de natuur in je tuin

terrastegels

Wil je met je tuin echt de natuur binnenhalen dan is een natuursteen terrastegel een aanrader, vanuit de hele wereld worden de tegels geïmporteerd. Iedere tegel heeft zijn eigen unieke uitstraling, dit geeft precies de uitstraling waar mensen juist op zoek naar zijn. Betontegels is een relatief voordelige tegel voor je tuin, hier kleeft ook direct een nadeel aan. Een tegel van beton kan groen uitslaan door de algenbloei.