Fleur je balkon of tuin goedkoop op met kunstgras restanten

Geplaatst op
Kunstgras restanten

Het is een ramp om een balkon of tuin echt mooi te krijgen met een klein budget. Gek genoeg zijn spullen voor buiten simpelweg hartstikke duur. De aanleg van een tuin of het opfleuren van een balkon wordt daarmee echt een flinke investering. Of toch niet? Zoek bijvoorbeeld eens naar kunstgras restanten als je bang bent dat het normale kunstgras te duur is. Want kunstgras is inderdaad hartstikke duur, tenzij je voor een materiaal kiest dat toch al weggegooid zou worden.

Kunstgras restanten

Restanten van kunstgras

Wanneer kunstgras op maat wordt gemaakt dan blijft er vaak wat materiaal over. Dit stuk materiaal is dus vaak heel goedkoop of in sommige gevallen zelfs gratis. Wil jij ook dat mooie kunstgras maar dan voor een redelijke prijs? Dan is dit je kans. Want het scheelt soms wel honderden euro’s. Houdt er wel rekening mee dat de afmetingen dan al min of meer vast staan. Je koopt immers restanten op dus je kunt niet teveel eisen stellen. 

Kunstgras restanten

Waarom kunstgras?

De reden dat veel mensen kiezen voor kunstgras is simpel: gewoon gras groeit niet overal. Waar sommige tuinen perfect zijn voor gras is het in andere tuinen amper te doen om zo’n mooie groene deken te plaatsen. En als je dan toch dat mooie uiterlijk van gras wil hebben dan is kunstgras de enige optie. Je kunt bovendien kiezen voor een grasmat maar dat ziet er wel wat minder natuurlijk uit. Houdt daar dus rekening mee.