Een vast punt in de woonkamer

Geplaatst op
maatwerk tv meubel zwevend

In de meeste woonkamer de televisie een vast gegeven, is de plaats hiervan bepaald dan kunnen de andere meubels eromheen worden neergezet. Afhankelijk van de plaats wordt de salontafel en het bankstel bepaald, kies je voor een maatwerk tv meubel zwevend dan kies je voor een modern meubel die op maat wordt gemaakt speciaal voor jou huiskamer. Niet alleen het formaat is op maat gemaakt, maar wil je een mooie indeling dan kun je die ook samenstellen. Open of dicht de keus is aan jou voor het ideale meubel.

maatwerk tv meubel zwevend

Benut het vloeroppervlak in je woonkamer

Heb je een woonkamer die niet zo groot is, dan is het juist zaak om het de vloer zo optimaal mogelijk te benutten. Zet je de hele kamer vol met kastjes en stoelen die op de grond staan, zul je merken dat het in veel gevallen klein en rommelig overkomt. Met een maatwerk tv meubel zwevend maak je juist de woonkamer groter, omdat het meubel perfect op maat is gemaakt en het niet op de grond staat maar aan de muur hangt. Een zwevend meubel geeft altijd een ruimtelijk effect, hoe groot of klein je woonkamer ook is.

maatwerk tv meubel zwevend

Kies je voor strak of open?

Een maatwerk tv meubel zwevend is niet alleen maatwerk omdat je kan kiezen welk formaat je wilt hebben voor het meubel. Je kunt ook een keuze maken welke indeling je wenst, kies je voor een strak model met een klep die uit meerdere delen bestaat, of verkies je een open model waarin je leuke dingetjes neer kunt zetten die iedereen ziet. Een combinatie van dicht en open is ook mogelijk, wanneer we het over maatwerk hebben dan hebben we het ook over maatwerk, of dit nu het formaat is of de indeling van een zwevend meubel.