Een schutting voor lange tijd

Geplaatst op
duurzame betonschuttingen

Een nieuwe schutting in je tuin plaatsen is in veel gevallen een behoorlijke ingreep in je tuin. Vaak moet de tuin na het aanbrengen van de nieuwe schutting compleet nieuw ingericht worden. Duurzame betonschuttingen zijn daarom bijzonder populair, na het plaatsen ben je er voor zeer lange tijd vanaf om weer een nieuwe schutting te plaatsen. De tijd dat een schutting saai en alleen een grijs vlak was is tegenwoordig niet meer zo, verschillende motieven zijn mogelijk en je kunt de gewenste kleur aanbrengen op de schutting. Schoonhouden kun je eenvoudig doen met een waterslang en afspuiten.

duurzame betonschuttingen

Een mooie erfafscheiding samen met de buren

Domifence heeft niet alleen erfafscheidingen voor je tuin die vanaf een kant mooi zijn, ben je met de buren overeengekomen dat jullie duurzame betonschutingen willen dan is dit ook een optie. Beiden kanten van de schutting worden dan in hetzelfde motief afgewerkt, op deze manier heb je beiden een mooi vlak als afwerking van je tuin. Beton is een sterk materiaal wat niet veel slijtage kent, het enige wat slijt is meestal de afwerking van de verf die is aangebracht op de schutting. Je hebt vele jaren plezier van een mooie schutting waar je weinig aan hoeft te doen en onderhouden.

duurzame betonschuttingen

Veel soorten en maten mogelijk met een schutting

Schuttingen worden op maat gemaakt van Domifence, de gewenste afwerking is ook zelf uit te kiezen in het assortiment duurzame betonschuttingen. Zo heb je de keuze uit een motief met steentjes, een geheel glad oppervlak of een motief alsof je een houten schutting hebt in de tuin. Je kiest de kleur die jij leuk vindt en je hebt voor jaren een prachtige schutting in de tuin. Voor het plaatsen heb je geen fundering nodig, de betonnen delen worden bevestigd aan de palen die stevig in de grond staan.