De verschillende soorten deurluifel om uit te kiezen

Geplaatst op
Deurluifel

Wil jij graag een deurluifel hebben? Dat is een goede aankoop. Je kunt er droog onder staan, het staat leuk bij je woning en het heeft nog meer praktische voordelen. Een deurluifel uitkiezen is echter een tijdrovend klusje want er zijn veel soorten om uit te kiezen.

De glazen luifel

Deurluifel

Woon jij in een betrekkelijk oude woning? Dan ben je mogelijk druk bezig om jouw huis wat moderner te maken. Binnen is dit vaak niet lastig, maar buiten wel. Veel mensen hebben moeite met het moderniseren van de buitenkant van hun woning. Vaak worden kozijnen en boeien voorzien van een likje verf en dat was het wel. Heb jij er ooit aan gedacht om een deurluifel te plaatsen? Deze kan jouw woning namelijk een stuk moderner laten ogen. Dit is zeker het geval wanneer jij kiest voor een glazen deurluifel

Luifel van kunststof

Een luifel van kunststof kan ook modern ogen maar minder dan een glazen luifel. Voordeel van kunststof is wel dat het meestal goedkoper is. Als je dus wel een mooie luifel wil maar niet de hoofdprijs wil betalen dan is deze deurluifel aan te raden.Kunststof is bovendien gemakkelijk schoon te houden en eventueel te vervangen in de toekomst, al zal je luifel absoluut lang meegaan. 

Deurluifel

Recht of een boog

De luifel zelf komt ook verschillende vormen. Natuurlijk kunnen allereerst de afmetingen verschillen. Een grotere luifel dekt meer af maar is ook duurder. Daarnaast zijn sommige luifels recht en anderen gebogen. Een gebogen luifel daar valt vuil makkelijker vanaf dus dat heeft voor veel mensen de voorkeur.