De verlichting trends voor 2021

Geplaatst op

Verlichting kan jouw huis maken of breken. Verlichting is natuurlijk ontzettend sfeer bepalend en moet dus in iedere kamer goed geregeld zijn. Naast dat het goed geregeld moet zijn, wil je natuurlijk ook nog dat alles volgens de laatste trends is. In dit artikel kun je lezen wat de laatste trends omtrent verlichting zijn.

Dimbare verlichting

Dimbare verlichting kennen we natuurlijk al een tijdje. Maar tegenwoordig kun je heel gemakkelijk dimbare verlichting inzetten bij jou thuis, en dit zonder verschrikkelijk dure dimmers die je ook nog eens moet inbouwen. Tegenwoordig heb je peertjes die je gewoon met het lichtknopje kunt bedienen, hoe handig is dat?! De dimmer zit dus niet in de wand verwerkt maar in het peertje zelf. Je kunt nu dus ook met een klein budget dimbare lampen inschakelen.

Moderne hanglampen

De hanglamp is ook niet nieuw in de wereld van interieur trends. Maar deze komt wel helemaal terug in het interieur van 2021. We zien veel strak design terug komen maar wel in de mix met veel aarde tinten om toch huiselijkheid te creëren. Dit is persoonlijk mijn favoriete trend, dit omdat je er allerlei kanten mee op kunt. Je kunt er een beetje industrieel in verwerken maar ook een het tapijt dat je van je oma hebt geërfd matcht. Natuurlijk sluiten moderne hanglampen helemaal aan bij deze trend.

Glas!

Ook glazen lampen zijn geen nieuwe trend. Maar het is wel een trend waar we veel van gaan zien in 2020. Van glazen hanglampen tot wandlampen tot aan potten voor op tafel. Je kunt het zo gek niet bedenken of je ziet ze voorbij komen. Glazen lampen zorgen voor echte magie in jouw interieur. Daarnaast hebben glazen lampen echt een ontzettend luxe uitstraling.

Wil je tot slot meer inspiratie op doen? Neem dan even een kijkje op lampenshoponline.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *