De Tuin sfeervol maken met buitenverlichting

Geplaatst op

Ondanks het koudere weer is het handig om alvast na te denken over de buitenverlichting. De meeste mensen kunnen niet wachten tot het weer lekker weer is. Het warmere weer doet ons nadenken over hoe we meer tijd kunnen besteden aan het genieten van het buitenleven. Of je nu je hele buitenverlichtingsplan aan het vernieuwen bent of gewoon een paar armaturen aan de mix toevoegt, Lampenhuis helpt je bij het efficiënt verlichten van je buitenruimte.

Voor elk verlichtingsplan voor een huis, is buitenverlichting geweldig om je landschap en tuin te benadrukken, evenals de gevel van je huis. Buitenverlichting kan brandpunten benadrukken en doorn in de buitenruimte verbergen. Lampenhuis helpt je met buitenverlichting bij het maken van de juiste verlichtingskeuzes voor de ingang, tuin, tuin, terras of veranda.

Denk aan sfeer

Zorgvuldig geplande verlichting in de buitenruimtes draagt ​​bij aan de sfeer. In de achtertuin zorgt de verlichting ook voor sfeer om buiten te eten. Een goed verlichte eethoek in de buitenlucht maakt de achtertuin ‘s nachts bruikbaar voor entertainment, en voegt in feite een geheel nieuwe “kamer” toe aan het huis.

Markeer functies

Overweeg om schijnwerpers toe te voegen om belangrijke delen van je tuin te markeren, zoals een boom of fontein. De schijnwerpers trekken de aandacht in die richting en transformeren de functie die wordt verlicht.

Plaatsing van de buitenverlichting is essentieel. De sleutel is om de verlichting in de omgeving te laten opgaan om een ​​sfeer te creëren zonder de lichtbron duidelijk te maken. Kleine armaturen en schijnwerpers zijn hiervoor ideaal, omdat ze gemakkelijk kunnen worden verborgen in gebladerte of rotsen

Blijf op de hoogte van de trends

Verlichtingsstijlen voor buitenarmaturen worden vaak beïnvloed door de huidige trends in interieurontwerp. Zo worden strakke en moderne armaturen steeds populairder voor buitenruimtes. Kies een stijl die goed past bij de algemene buitenkant van het huis, of het nu klassiek, modern, rustiek of industrieel is. Gelukkig heeft Lampenhuis een uitgebreide webshop waar de laatste trends altijd te koop.

Beveiligingsverlichting

Geen enkele koopgids voor buitenverlichting zou compleet zijn zonder het bespreken van beveiligingslichten. Goed verlichte ruimtes rond ingangen, ramen en garagedeuren vergroten het gevoel van veiligheid en laten de zorgen weg. Of je nu kiest voor lampen met een beweging sensor of niet, houd rekening met de hoek en het wattage van het licht aangezien de veiligheid van jouw tuin wilt vergroten zonder felle lichten door de ramen van de buren te laten schijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *