28 november 2021

De mooiste kranen voor in je badkamer of keuken

2 min read

Ben je bezig met het inrichten van je huis, en dan met name je keuken of badkamer? Dan zijn de kranen die je plaatst in je keuken of badkamer enorm belangrijk. Dit zijn namelijk echte blikvangers in deze ruimtes. Kranen worden meestal van opvallende materialen gemaakt, waardoor je aandacht hier meteen naar getrokken wordt. Ben jij op zoek naar de mooiste kranen voor in de keuken of badkamer? Volg dan de adviezen op van Keuken Design Kampen, dé badkamerzaak van Kampen

Stijl

Bij de keuze van een kraan voor in de badkamer of in de keuken is het belangrijk dat je let op de stijl van de ruimte. Je kraan moet af worden gestemd op deze stijl. Heb je bijvoorbeeld een vintage badkamer, dan kies je een kraan die hier geschikt bij past. Denk aan een klassieke wastafelkraan. Voor elke stijl zijn er genoeg mogelijkheden wat betreft kranen. Voor bijvoorbeeld landelijke, industriële, luxe of moderne stijl is er een ruim aanbod kranen. 

De hoogte

Ook de hoogte van de kraan is van belang. Je hebt in de badkamer verschillende soorten wastafels. Wastafels in je badkamermeubel gebouwd, wastafels als een kom op je badkamermeubel of een staande wastafel. De kraan moet daar natuurlijk ook bij passen en de hoogte bepaald dit meestal. De reden hiervoor is het uiterlijk, het spetteren van het water en de mogelijkheden van het wassen van je handen. Op basis van deze aspecten bepaal je de hoogte van je kraan. 

De stop van de kraan

Bij kranen heb je verschillende soorten stoppen. Wil je bijvoorbeeld een knop waar je op drukken kan, wil je een hendel die je omhoog en omlaag kan tillen of wil je een kraan met een sensor zodat je helemaal geen stop hebt. Er zijn talloze mogelijkheden beschikbaar. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *