Citrusboom kopen

Geplaatst op

Lees hier over een citrusboom kopen bij Tropic trees. Citrusboom is een verzamelnaam, granaatappel- limoenen- sinaasappel- citroenen- en een mandarijnenboom zijn allen citrussen. Als je overgaat op citrusboom kopen dan heb je bij Tropic trees veel keuze, want de shop heeft de verschillende citrussen in het assortiment. Bij Tropic trees geven ze graag advies welke boom het meeste geschikt is voor de plek die jij voor ogen hebt. Er zijn winterharde exemplaren, maar sommigen doen het beter als ze warm in een serre staan. Alle citrusbomen brengen het subtropen bij je thuis, het zijn sfeermakers. Tropic trees heeft trouwens meer exotische bomen in de aanbieding.

Andere subtropische bomen die in ons klimaat kunnen

Naast een citrusboom kopen heeft Tropic trees ook palm- vijgen- en olijfbomen. Ook daar zitten winterharde exemplaren tussen, Tropic trees geeft hierin voorlichting. Bijvoorbeeld, sommige boompjes moet je tijdens koude met een hoes afdekken, anderen weer niet. Je kan dus een hele tropische boomgaard maken door vijgen- olijf- en citrusbomen bij elkaar te plaatsen. Dan nog ergens een palmboom die het hele jaar door groen blijft. Sommige bomen krijgen een bepaalde tijd van het jaar bloesems, en een vijgenboom geeft een zoete geur af als het vrucht draagt. Tropic trees heeft het allemaal, en op de site is het te zien.

Eigen import houdt de prijzen laag

Als je de prijzen bekijkt dan zal je opvallen dat Tropic trees voordeliger is dan het tuincentrum. Dit komt omdat Tropic trees importeur is. De inkopers in verre landen letten ook gelijk op of dat de bomen geen ziekte onder de leden hebben. Nu kun je ook voor veilig gaan. Tropic trees heeft druivenstruiken te koop, en druiven zijn niet gevoelig voor ziektes. Een vijgen- olijf- of citrusboom kopen en in Nederland in leven houden gaat makkelijk, maar een druif is te vergelijken met onkruid en zeer sterk. De druif moet alleen op de goede plek staan, warm en zonnig, en meer niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *