Binnenkort verhuizen? Installeer een naamplaatje

Geplaatst op
naamplaatje

Bij een verhuizing komt altijd weer het nodige kijken. Naast dat er veel werk verzet moet worden is er ook het nodige dat je moet regelen. Een van de dingen die je hierbij beter niet kunt vergeten is het bestellen van en het ophangen van een nieuw naamplaatje aan je nieuwe woning, bij voorkeur naast je voordeur. Hierop is het de bedoeling dat de namen van de bewoners van je nieuwe huis komen te staan. Waarom dat eigenlijk zo belangrijk is? Lees verder om dat te weten te komen

naamplaatje

Uitstraling naar de buurt

Wanneer je een naamplaatje naast je voordeur ophangt, dan geef je daarmee een goede boodschap af naar andere mensen je buurt. Een boodschap van openheid en vertrouwen. Dit kan een veiliger gevoel bij omwonenden veroorzaken, want zij weten dat jij niets te verbergen hebt.

Post

Voor bezorgers van post en pakketten is het soms een doorn in het oog: woningen die niet duidelijk zijn aangeduid qua nummer en/of namen van bewoners. Jouw naamplaatje kan dan ook een welkome toevoeging zijn voor hen.

naamplaatje

Visite

Wanneer je mensen op visite krijgt, kan het wel eens gebeuren dat deze twijfelen of ze wel bij het juiste huis zijn. Heb je echter een naamplaatje bij je voordeur hangen, dan maakt dit gelijk aan al deze twijfel een eind. Andersom werkt dat ook zo: jouw naamplaatje zal voorkomen dat mensen die eigenlijk naar een ander huis op zoek waren bij jou aanbellen.