Af laten voeren van afval

Geplaatst op
Container huren

Wil je op een veilige en milieuvriendelijke manier van je afval af dan is een container huren de ideale oplossing. Het bespaart je veel tijd en energie, en je bent er zeker van dat het afval op de plaats terecht komt waar het hoort. Via de webshop borkbak.nl bestel je eenvoudig een container, laat deze bezorgen en ophalen wanneer het jou uitkomt. Bij het brengen van de container hoef je niet aanwezig te zijn, wel moet je ervoor zorgen dat je voor ruimte hebt gezorgd om de container neer te kunnen zetten. 

Container huren

Snelle bezorging van de container

Natuurlijk wil je een container snel hebben als je deze nodig hebt, het afval ergens eerst op een hoop neerleggen is geen optie. Wil je een container huren en je hebt voor drie uur in de middag je container besteld? Dan wordt de eerstvolgende werkdag de container bij je thuis bezorgd, op deze manier kun je snel aan de slag met het afvoeren van je materialen. De container mag je voor maximaal vier werken huren voor de huurprijs, heb je de container langer nodig informeer dan naar de mogelijkheden. Na overleg is een bepaalde periode mogelijk om de container te kunnen gebruiken.

Container huren

Ook voor bedrijven

Een container huren is niet alleen voor particulieren, ook met name bouwbedrijven maken er gebruik van. Een bouwerij heeft altijd veel bouwafval, wat is er nu eenvoudiger dan dit snel te laten afvoeren zodat de bouwplaats altijd schoon blijft. Op de website bestel je in een paar stappen een container, voor welke materialen deze ook geschikt moet zijn. Bij borkbak kun je voor ieder soort afval een container bestellen, let er goed op dat je niet verschillende soorten in een container gooit. Als de container uitgezocht worden er extra kosten in rekening gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *